PH-зонд прямого вимірювання Milwaukee

- В наявності
- Код: 100012174
6 331,32 ₴
- +380 (44) 537-21-16Менеджер
- +380 (50) 410-39-73Менеджер з продажу
- +380 (50) 334-64-23Менеджер з продажу
Зонд призначений для прямого вимірювання та використовується з pH-метром Milwaukee FOOD PRO+. Він проводить аналіз напівтвердих продуктів, таких як оброблене м’ясо, м’які сири, супи, соуси, рис для суші або навіть ґрунт. Його міцний корпус із полівініліденфториду (PVDF) та електроліт без токсичних речовин ідеально підходять для харчових продуктів або середовищ для вирощування.
Полівініліденфторид (PVDF) — це харчовий пластик, стійкий до більшості хімічних речовин та розчинників, що використовуються для дезінфекції в харчовій промисловості, включно з хлором (відбілювачем). Це також міцний матеріал, розроблений для надзвичайно стійкого використання в усіх типах середовищ для вирощування.
ВИКОРИСТАННЯ ТА ДОГЛЯД
pH-метри зазвичай починають працювати неналежно через проблеми із зондом. Дві основні частини pH-зонда, які викликають труднощі, — це скляна сенсорна лампа та опорний спай.
Скляна лампа втрачає чутливість під час використання і зрештою виходить з ладу — це притаманно всім pH-зондам.
Опорний спай — це невеликий отвір, який дозволяє вимірювачу та порівнювати зразок з еталоном. Показники генеруються на основі електричної різниці між зразком і еталоном. Якщо отвір спаю засмічується, pH-зонд перестає працювати.
Ви можете продовжити термін служби pH-електрода наступними способами:
- Завжди тримайте зонд зволоженим. Тривале зберігання у сухому середовищі погіршує чутливість і може призвести до засмічення отвору.
- Зберігання у спеціальному розчині або буфері для калібрування допомагає запобігти цим проблемам.
- Не зберігайте електрод у водопровідній чи деіонізованій воді — це пошкоджує чутливість.
- Найкращий спосіб зберігання — заповнити кришку зонда розчином для зберігання або буфером і щільно її закрити, щоб уникнути витоку.
- Зберігати електрод вертикально, щоб ще більше зменшити ймовірність витоку.
- Залишки зразка можуть негативно впливати на чутливість датчика та засмічувати спай, особливо якщо зразок містить багато органічних речовин.
- Регулярно занурювати електрод у розчин для очищення.Оскільки з часом pH-датчики втрачають чутливість, обов’язково регулярно проводьте калібрування, особливо після очищення або тривалого зберігання, щоб pH-метр PRO залишався точним.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Milwaukee |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 100012174 |
| Валюта | UAH |
| Назва | pH-зонд прямого вимірювання Milwaukee |
| Назва модифікації | pH-зонд прямого вимірювання Milwaukee |
| Наявність | В наявності |
| Розділ | Визначення кислотності pH |
| Ціна | 6331.32 |
- Ціна: 6 331,32 ₴


