Кошик
Лабораторное оборудование. Анализ качества молока, мёда, зерна

Закваска Ипровит-Ряжанка

Закваска Ипровит-Ряжанка, фото 1
Закваска Ипровит-Ряжанка, фото 2Закваска Ипровит-Ряжанка, фото 3

Ціну уточнюйте

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Закваска Ипровит-Ряжанка
В наявності
Ціну уточнюйте
Закваска Ипровит-Ряжанка
+380445372116
  • +380504101312
  • +380674082708
+380445372116
  • +380504101312
  • +380674082708

Традиційний український продукт

Знижує рівень холестерину

Рекомендовано для щоденного використання

Ряжанка - це популярний традиційний український продукт.

Закваска Ипровит-Ряжанка має пастоподібну консистенцію, ніжний, слабо-кислий смак.

Вживання цього продукту збільшує вдвічі вміст вільних амінокислот в організмі людини та знижує рівень холестерину.

Молочнокислі бактерії, що входять до складу закваски Ипровит-Ряжанка, володіють високою біологічною активністю і надають продукту дієтичні властивості.

Ряжанка нормалізує травну функцію шлунково-кишкового тракту, оздоровлює мікробіоценоз кишечника, прискорює виведення з організму продуктів обміну, нормалізує вагу людини.

Cзалишаючи: Streptococcus salivarius subsp. thermophilus.

Кількість бактерій в 1 флаконі достатньо для гарантованого заквашування 3 літрів молока.

ПЕРЕВАГИ ДОМАШНЬОГО ЙОГУРТУ ПЕРЕД МАГАЗИННИМИ:

Рекомендуються для дитячого харчування, під час хвороб і людям зі зниженим імунітетом

В магазинних йогуртах - 10 мільйонів корисних мікроорганізмів, а в домашньому йогурті - 10 мільярдів!

Нормализуют пищеварение

Стимулируют иммунитет у детей и взрослых

Активизируют процессы очищения организма

Восстанавливают естественный баланс бифидо и лактобактерий в кишечнике

Используется как пробиотик нового поколения с наиболее высокой концентрацией дружественных человеку полезных бактерий

Значительно уменьшают количество болезненных дней в году

РЕЦЕПТ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЙОГУРТА ИЗ ЗАКВАСКИ «ИПРОВИТ»:

1. Прокипятите молоко, остудите до температуры 37-40ºС.

2. Добавьте закваску, перемешайте.

3. Вылейте смесь в йогуртницу, термос или другую емкость.

4. Залиште на 6-8 годин. Готовність можна перевірити за смаком і зовнішнім виглядом: колір повинен бути молочно-білим, а консистенція — однорідною, в міру в'язкою.

5. У готовий йогурт додайте за смаком ягоди, горіхи, мюслі, фрукти, мед, шоколад. Словом, все, що забажаєте!

Закваски Ипровит можна замовити на сайті:

http://www.iprovit-shop.com.ua

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте