Модель MASTER-2M прийшла на зміну рефрактомометру N-2Е. Має яскравіше поле перегляду рефракції, ніж інші наявні аналогічні рефрактомети. Його призма вмонтована в металеву основу, що дає змогу пробі набагато швидше приймати температуру приладу.
Застосовується для визначення % Brix концентрованих фруктових соків, харчових продуктів із високим вмістом цукру (солод, джеми, мармелад, мед тощо).
Технічні характеристики
Діапазон |
28.0 - 62.0 % Brix |
Дискретність шкали |
0.2 % Brix |
Габаритні розміри |
3,3 x 3,3 x 20,4 см |
Маса |
160 г |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте