Призначений для визначення якості харчових продуктів методом люмінесцентного аналізу в лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи, санітарно-епідеміологічного нагляду, санітарно-харчових і технологічних лабораторіях підприємств громадського харчування.
Люмінесцентний аналіз дозволяє визначити початкову ступінь псування продуктів харчування. З його допомогою неважко зробити висновок про якість продуктів і, отже, попередити виникнення харчових отруєнь. Люминоскоп "Оріон" дозволяє проводити дослідження: рослинних олій, м'яса, риби, сиру, сиру, картоплі та овочів, грибів, борошна і зерна.
Технічні характеристики
Електроживлення мережеве, В/Гц...............................................................220/50
Потужність, Вт...............................................................................................50
Робоча довжина хвилі, нм.......................................................................365
Маса приладу, кг......................................................................................4
Габаритні розміри, мм......................................................................250х200х290
- Ціна: Ціну уточнюйте