Лабораторна центрифуга з підігрівом для оцінки жиру в молоці за методом Гербера. Використовується в молочних і харчових лабораторіях для оцінки вмісту жиру в молоці та молочних продуктах методом Гербера.
Призначення
Використовується в молочних і харчових лабораторіях для оцінки вмісту жиру в молоці та молочних продуктах методом Гербера.
Особливості
- зовнішня частина виготовлена з металу, покритого емаллю гарячої сушки, забезпечуючи стійкість противокислотную
- автоматичний контроль блокування кришки
- автоматична зупинка
- цифровий таймер
- автопідігрів і контроль температури на рівні 65С
- розрахована на 8 бутирометров
- регульований таймер від 1 до 99 хвилин
- ревномерное розподіл температури
Управління центрифугою
- ↑ Вгору — Збільшення часу центрифугування
- ↓ (Вниз) — Зменшує час центрифугування
- кнопка STOP -кнопка STOP зупинка центрифугування і відкриття кришки центрифуги.
- кнопка STAR-кнопка START починає діяти тільки тоді, коли кришка центрифуги закрита на замок.
- Після зупинки центрифугування або натискання кнопки STOP кришка відкривається автоматично
Тих. характеристики
Центрифуга:
- Баланс при обертанні 350г +/-50г
- Швидкість обертання 1100 - 1350 оборот/хв
- Ефективний радіус: 170 мм
- Напруги: 230Вольт, 50 Герц
- Потужність 500 Вт
- Вага 13 кг
- Розміри: 470×380×230 мм
Тримачі для бутирометров
- Вага — 66 грам
- Внутрішній діаметр — 26 мм
- Зовнішній діаметр — 27 мм
- Діаметр обідка — 33 мм
- Висота — 168 мм
- Виріб з латуні, циліндричної форми
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Funke |
Країна виробник | Німеччина |
Інформація для замовлення
- Ціна: 55 300,80 ₴