Кошик
promo_banner
Лабораторное оборудование. Анализ качества молока, мёда, зерна

Закваскова культура BIOTEH для виробництва кисломолочних продуктів

Ціну уточнюйте

  • Немає в наявності
Закваскова культура BIOTEH для виробництва кисломолочних продуктів
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Закваскова культура BIOTEH для виробництва кисломолочних продуктів
+380503346423
  • +380 (44) 537-21-16
  • +380 (50) 410-13-12
  • +380 (67) 408-27-08
+380503346423
  • +380 (44) 537-21-16
  • +380 (50) 410-13-12
  • +380 (67) 408-27-08

Термофільна культура для виробництва: кефіру, в'язання, простокваші, сиру, йогурту, сметани (на 1000 л. молока).

Складається зі штамів закваскових культур:

  • Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
  • Streptococcus thermophiles

Спосіб виробництва кисломолочних продуктів: резервуарний, термостатний.

Структура згустка: однорідна, з різним ступенем в'язкості.

Об'єм паковання розрахований на внесення з розрахунку на 1000 літрів молока

Ця серія культур призначена для виробництва таких кисломолочних продуктів:

Найменування культур КомбінаціяNo Особливості застосування Склад бактерій

Термофільні 

BT-YOG:

 

 

Ряженка(BT-YOG:21-30)

21 - 30

Продукт зі щільним згустком, вираженим ароматом

 

-Streptococcus thermophilus

 

 

Простокваша(BT-YOG:31-40)

31 - 40

Творог(BT-YOG:41-60)

41 - 60

t° сквашування:

34 °C  - 44°С

 

 

час сквашування:

10      -   4 ч.

 

Дозування:

150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L

рН=4,9

лікувально-профілактичні

Йогурт     (BT-YOG:1-20)

1 -20

Продукт скістенційно-в'язкості 

-Streptococcus thermophilus

Біфідопродуктианти (BT-YOG:61-70)

61 - 70

характерним ароматом і кислотністю 

-Lactobacillus delbrueckii subsp.   bulgaricus 

 

 

t° сквашування:

36°С  - 44°С

-Lactobacillus acidophilus

 

 

час сквашування:

8        -   6 ч.

-Bifidocomplex

 

 

 

-Lactobacilluscaseisubsp.rhamnosus

Дозування:

150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L

рН=4,8

мезофільні

Сметана(BT-YOG:71-80)

71 - 80

Продукт зі щільним згустком, вираженим 

ароматом

-LactococcusLactis subsp. Lactis

Творог(BT-YOG:81-90)

81 - 90

-LactococcusLactis subsp. Cremoris

простокваша(BT-YOG:91-100)

91 - 100

t° сквашування:

30 °C  - 36°С

-LeuconostocMesenteroides subsp. Cremoris

 

 

час сквашування:

12       - 8 ч.

-LactococcusLactis subsp. LactisBiovar. Diacetylactis

Дозування:

150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L

рН=4,9

кефир

Кефір ніжний (BT-YOG:101-110)

101 - 110

Продукт із в'язким згустком і м'яко 

вираженим ароматом

-LactococcusLactis subsp. Lactis

Кефір середньої різкості (BT-YOG:111-120)

111 - 120

-LactococcusLactis subsp. Cremoris

Кефір різкий (BT-YOG:121-130)

121 - 130

t° сквашування:

28 °C  - 34 °C

-LeuconostocMesenteroides subsp. Cremoris

Дозування:

 

час сквашування:

12- 10 ч.

-LactococcusLactis subsp. LactisBiovar. Diacetylactis

150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L

 

 

-Saccharomyces subsp. Cerevisiae

рН=4,9

 

 

-Saccharomyces unisporus

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникБолгарія
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner