Термофільна культура для виробництва: кефіру, в'язання, простокваші, сиру, йогурту, сметани (на 1000 л. молока).
Складається зі штамів закваскових культур:
- Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
- Streptococcus thermophiles
Спосіб виробництва кисломолочних продуктів: резервуарний, термостатний.
Структура згустка: однорідна, з різним ступенем в'язкості.
Об'єм паковання розрахований на внесення з розрахунку на 1000 літрів молока
Ця серія культур призначена для виробництва таких кисломолочних продуктів:
Найменування культур | КомбінаціяNo | Особливості застосування | Склад бактерій | |
---|---|---|---|---|
Термофільні |
BT-YOG: |
|
|
|
Ряженка(BT-YOG:21-30) |
21 - 30 |
Продукт зі щільним згустком, вираженим ароматом
|
-Streptococcus thermophilus
|
|
Простокваша(BT-YOG:31-40) |
31 - 40 |
|||
Творог(BT-YOG:41-60) |
41 - 60 |
t° сквашування: |
34 °C - 44°С |
|
|
|
час сквашування: |
10 - 4 ч. |
|
Дозування: |
150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L |
|||
рН=4,9 |
||||
лікувально-профілактичні |
||||
Йогурт (BT-YOG:1-20) |
1 -20 |
Продукт скістенційно-в'язкості |
-Streptococcus thermophilus |
|
Біфідопродуктианти (BT-YOG:61-70) |
61 - 70 |
характерним ароматом і кислотністю |
-Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus |
|
|
|
t° сквашування: |
36°С - 44°С |
-Lactobacillus acidophilus |
|
|
час сквашування: |
8 - 6 ч. |
-Bifidocomplex |
|
|
|
-Lactobacilluscaseisubsp.rhamnosus |
|
Дозування: |
150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L |
|||
рН=4,8 |
||||
мезофільні |
||||
Сметана(BT-YOG:71-80) |
71 - 80 |
Продукт зі щільним згустком, вираженим ароматом |
-LactococcusLactis subsp. Lactis |
|
Творог(BT-YOG:81-90) |
81 - 90 |
-LactococcusLactis subsp. Cremoris |
||
простокваша(BT-YOG:91-100) |
91 - 100 |
t° сквашування: |
30 °C - 36°С |
-LeuconostocMesenteroides subsp. Cremoris |
|
|
час сквашування: |
12 - 8 ч. |
-LactococcusLactis subsp. LactisBiovar. Diacetylactis |
Дозування: |
150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L |
|||
рН=4,9 |
||||
кефир |
||||
Кефір ніжний (BT-YOG:101-110) |
101 - 110 |
Продукт із в'язким згустком і м'яко вираженим ароматом |
-LactococcusLactis subsp. Lactis |
|
Кефір середньої різкості (BT-YOG:111-120) |
111 - 120 |
-LactococcusLactis subsp. Cremoris |
||
Кефір різкий (BT-YOG:121-130) |
121 - 130 |
t° сквашування: |
28 °C - 34 °C |
-LeuconostocMesenteroides subsp. Cremoris |
Дозування: |
|
час сквашування: |
12- 10 ч. |
-LactococcusLactis subsp. LactisBiovar. Diacetylactis |
150L, 300L, 600L, 1000L, 2000L |
|
|
-Saccharomyces subsp. Cerevisiae |
|
рН=4,9 |
|
|
-Saccharomyces unisporus |
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Болгарія |
- Ціна: Ціну уточнюйте