Кошик
promo_banner
Лабораторное оборудование. Анализ качества молока, мёда, зерна

Мінісарня "EKOMILK miniDAIRY" на 120 л

Ціну уточнюйте

  • Немає в наявності
Мінісарня "EKOMILK miniDAIRY" на 120 л
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Мінісарня "EKOMILK miniDAIRY" на 120 л
+380503346423
  • +380 (44) 537-21-16
  • +380 (50) 410-13-12
  • +380 (67) 408-27-08
+380503346423
  • +380 (44) 537-21-16
  • +380 (50) 410-13-12
  • +380 (67) 408-27-08

Цикли роботи мінісироварні «120 л»:

Під час виробництва сиру: молоко пастеризується до 65°C, потім охолоджується до температури сквашування (приблизно 38°C). Вносяться закваска та фермент, що утворює згусток ріжеться, а потім зливається на сирний стіл.

Повний цикл пастеризації 120л молока (4°C - 65°C і подальше охолодження до 38°C) не перевищує 45-50 хв і  як наслідок, цикл виробництва сиру триває 2,5 години. 

Вихід сиру з молока в середньому 10-11% + рикота 4,5%.

У разі пастеризації молока: молоко пастеризується до 75°C приблизно, а потім охолоджується до 28°C. За потреби продавати пастеризоване молоко, його треба перелити в холодильник  для охолодження  до 4°C.

Під час виробництва йогурту та кисломолочних продуктів (кефіра, айрана та ін.):  молоко нагрівається до 95/99°C, а потім охолоджується до 45-28°C залежно від обраної технології.

ПЕРЕВАГИ:

- Максимальне нагрівання молока до 100°С.  

- Нагрівання відбувається завдяки циркуляції гарячої води, виробленої електричними проточними нагрівачами. Створюється «м'яке нагрівання»,  , завдяки чому всі поживні речовини в молоці зберігаються. Різниця температур між гарячою водою й молоком ніколи не перевищує 15°C. Стінка в контакті з продуктом залишається практично чистою, що скорочує час кожного циклу.

- Охолодження відбувається мережевою або охолодженою водою. Ефективність розроблених нами теплообмінників, на основі нашого досвіду, дає змогу до мінімуму скоротити кількість споживаної води.

На цикл перероблення молока 120л) (потрібна: у разі пастеризації до 65°C ( нагрівання от 4°C до 65°C) для виробництва сиру необхідно.  мінімальне  споживання електроенергії, низька встановлена електрична потужність, компактні розміри, що дають змогу встановити обладнання в будь-якому місці.

Мінімальні вкладки, легкість у використанні, надійність у часі — ось найголовніші переваги мінісироварні.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникБолгарія
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner