Кошик
promo_banner
Лабораторное оборудование. Анализ качества молока, мёда, зерна

Сичужний фермент Milky, рідкий 250 мл

Ціну уточнюйте

  • Немає в наявності
  • Код: 13021
Сичужний фермент Milky, рідкий 250 мл
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Сичужний фермент Milky, рідкий 250 мл
+380503346423
  • +380 (44) 537-21-16
  • +380 (50) 410-13-12
  • +380 (67) 408-27-08
+380503346423
  • +380 (44) 537-21-16
  • +380 (50) 410-13-12
  • +380 (67) 408-27-08

Сичужний фермент розбиває молочний казеїн, який дозволяє отримати сирний згусток без кислого смаку. Рідкий сичужний фермент зручний у використанні, так як його легко дозувати.

 

Сичужний фермент використовується для того, щоб молоко згорнулося, тобто загусло(для коагуляції білка) . Перевагою сичужного ферменту є дуже просте дозування і практично необмежений термін зберігання.
Рідкий фермент легше дозується (2 краплі на 1 літр молока), може використовуватися при малих обсягах молока. Тим не менш, з часом він може втрачати свою ефективність, тому, в даному випадку, ми рекомендуємо підвищувати його дозу.

  • Рідкий сичужний фермент 250 мл

  • Температура використання 30-35 С

  • Час згортання 30-60 хвилин

  • Для того щоб рівномірно розподілити фермент в молоці, розведіть його в солоному розчині і розмішайте в молоці. Будь ласка, зберігайте його в чистому і холодному місці т. к. він може псуватися дуже швидко. Ящик для зберігання овочів в холодильнику підійде для цього

    Правильна доза сичугового ферменту для производстав сиру.

    • Напівм'який сир: 3-4 краплі на 1 літр
      М'який сир: 2 краплі на 1 літр
      Сир: 1 крапля на 2 літри


    Дозування завжди може бути змінена в залежності від індивідуальних рецептів виробника!

  • Виробництво: Австрія

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникАвстрія
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner