Сичужний фермент розбиває молочний казеїн, який дозволяє отримати сирний згусток без кислого смаку. Рідкий сичужний фермент зручний у використанні, так як його легко дозувати.
Сичужний фермент використовується для того, щоб молоко згорнулося, тобто загусло(для коагуляції білка) . Перевагою сичужного ферменту є дуже просте дозування і практично необмежений термін зберігання.
Рідкий фермент легше дозується (2 краплі на 1 літр молока), може використовуватися при малих обсягах молока. Тим не менш, з часом він може втрачати свою ефективність, тому, в даному випадку, ми рекомендуємо підвищувати його дозу.
-
Рідкий сичужний фермент 250 мл
-
Температура використання 30-35 С
-
Час згортання 30-60 хвилин
-
Для того щоб рівномірно розподілити фермент в молоці, розведіть його в солоному розчині і розмішайте в молоці. Будь ласка, зберігайте його в чистому і холодному місці т. к. він може псуватися дуже швидко. Ящик для зберігання овочів в холодильнику підійде для цього
Правильна доза сичугового ферменту для производстав сиру.-
Напівм'який сир: 3-4 краплі на 1 літр
М'який сир: 2 краплі на 1 літр
Сир: 1 крапля на 2 літри
Дозування завжди може бути змінена в залежності від індивідуальних рецептів виробника! -
-
Виробництво: Австрія
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Австрія |
- Ціна: Ціну уточнюйте